Högsta kvalitet och alltid 2 års garanti

Verkstadsrabatt till auktoriserade kunder

Eget lager i Sverige

Framvagn

Framvagnen består av flera rörliga delar med olika bussningar. Med tiden blir dessa bussningar slitna och glappa och länkarmarna kan behöva bytas för att behålla bilens rätta vägegenskaper.

Shipman Bildelar erbjuder högkvalitativa och prisvärda produkter för att åtgärda vanligt förekommande fordonsproblem. Vi specialiserar oss på chassidelar som bakaxlar, länkarmar och bussningar.
De flesta av våra produkter tillverkas i våra egna fabriker i EU. Därför kan vi erbjuda lägre priser - utan mellanhänder köper du produkter direkt från tillverkaren!
Som tillverkare har vi ingående kunskap om alla delar i vår produktkatalog och hjälper gärna till vid eventuella frågor. Vi är måna om att alla våra kunder får den service och support de behöver, kontakta oss via e-mail eller telefon så hjälper vi dig så snabbt vi kan.
Våra produkter är designade för att monteras så enkelt som möjligt av såväl verkstäder som hemmamekanikern. Vi levererar exempelvis våra länkarmar med bussningar monterade och med monteringskit. Detta innebär kortare monteringstid hos verkstäderna vilket i sin tur sparar kunden pengar.
Framvagnsprodukter
- Framvagnsbalk
- Länkarmar
- Bussningar

Hittar du inte det du söker eller om du har frågor; kontakta oss gärna på [email protected] eller per telefon 08-23 23 50 så ska försöka hjälpa till.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen