Högsta kvalitet

Alla delar kommer med två års garanti

Verkstadsrabatt

Tillgänglig för auktoriserade kunder

Lokalt lager

Vi har eget lager i Sverige

Framvagn

Framvagnen består av flera rörliga delar med olika bussningar. Med tiden blir dessa bussningar slitna och glappa och länkarmarna kan behöva bytas för att behålla bilens rätta vägegenskaper.

Shipman Bildelar erbjuder högkvalitativa och prisvärda produkter för att åtgärda vanligt förekommande fordonsproblem. Vi specialiserar oss på chassidelar som bakaxlar, länkarmar och bussningar.

Vi har eget lager i Sverige och Europa och kan därför erbjuda snabba leveranser och lägre priser - utan mellanhänder!

Vi har mångårig och ingående kunskap om alla delar i vår produktkatalog och hjälper gärna till vid eventuella frågor. Vi är måna om att alla våra kunder får den service och support de behöver, kontakta oss via e-mail eller telefon så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Våra produkter är designade för att monteras så enkelt som möjligt av såväl verkstäder som hemmamekanikern. Vi levererar exempelvis våra länkarmar med bussningar monterade och med monteringskit. Detta innebär kortare monteringstid hos verkstäderna vilket i sin tur sparar kunden pengar.
Framvagnsprodukter
- Framvagnsbalk
- Länkarmar
- Bussningar

Hittar du inte det du söker eller om du har frågor; kontakta oss gärna på [email protected] eller per telefon 08-23 23 50 så hjälper vi dig.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen